Informatii si legaturi utile | Contact   

 

PENTRU UTILIZAREA INFORMATIILOR  DIN ACEST SITE ESTE NECESAR SA CITESTI SI SA ACCEPTI ACESTI TERMENI SI CONDITII IN TOTALITATE. NAVIGAREA IN ACEST SITE PRESUPUNE CA ESTI DE ACORD CU ACESTI TERMENI SI CONDITII.

 

       Site-ul www.beclocale2008.ro contine informatii publice, redactate si/sau culese si prelucrate de catre Biroul Electoral Central cu scopul de a informa publicul cu privire la organizarea si desfasurarea alegerilor pentru autoritatile administratiei publice locale – iunie 2008. Continutul acestui site web este proprietatea Biroului Electoral Central. Modificarea neautorizata a continutului acestui site web constituie infractiune si se pedepseste conform Art. 29 din Legea nr. 365/2002.
www.beclocale2008.ro este un site web destinat informarii publicului, direct sau prin intermediul mass-media. Reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui web-site este permisa in urmatoarele conditii:
     - Materialul reprodus sau citat nu va fi prezentat ca provenind din nici o alta sursa decat site-ul web al Biroului Electoral Central
     - Materialul reprodus sau citat va fi insotit de una din urmatoarele specificari:
     • Sursa: site-ul web al Biroului Electoral Central;
     • Sursa: www.beclocale2008.ro
     • Biroul Electoral Central;
     • O formulare clara cu acelasi sens ca acelea de mai sus.
     - Materialul reprodus sau citat nu va fi modificat si nu vor fi selectate fragmente care, prin extragerea din context, sa si modifice sensul;
     - In eventualitatea existentei pe site a unor formulari ambigue sau neclare, recomandam ca, inainte de reproducere, sa fie contactat Biroul Electoral Central si sa fie solicitate clarificari sau precizari.

       Site-ul www.beclocale2008.ro este realizat de societatea Nadolu Co     ||